Kuumavesipesureiden ja kiinteiden kuuma- ja kylmävesipesureiden huolto/korjaus, asiakkaan luona, nopeasti ja edullisesti, myös noutopalvelu.  Clen ja Kärcher  kuumavesipesureista 29 vuoden kokemus.

Varaosat ja tarvikkeet: varastossa pesukahvoja, suihkuputkia, suuttimia, korkeapaineletkut ja paljon muuta

 

Huoltoauto liikkuu mm. pirkanmaa / pohjois-pirkanmaa / häme/ kanta-häme/ sekä mm. seuraavissa kaupungeissa:

Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Lohja, Helsinki, Forssa, Loimaa, Valkeakoski, Huittinen, Sastamala, Orivesi, Ruovesi,

Matka ei ole este, pyydä tarjous.  Huolto on” lähempänä” kuin luuletkaan.

Kiinteä huoltopiste löytyy Akaasta  ( avoinna sopimuksen mukaan)

Puh. 040 939 8000

 

HUOLTO- JA KORJAUSEHDOT:

1. TYÖN VALMISTUMINEN

Työ tehdään sovitussa ajassa. Mikäli työtä ei saada valmiiksi sovittuna aikana, korjaamo ilmoittaa asiakkaalle lisäajan tarpeesta. Asiakkaan pitää antaa korjaamolle kohtuullinen lisäaika korjauksen suorittamiseksi.
Jos valmistumisaikaa ei ole työtilausta tehtäessä sovittu, työ tehdään korjauksen laatuun ja laajuuteen nähden kohtuullisessa ajassa.
Kuluttaja-asiakkaan oikeus purkaa sopimus korjaamon viivästyksen johdosta määräytyy kuluttajansuojalain 8 luvun 9 §:n mukaisesti.

2. TYÖN KOHTEEN VASTAANOTTAMINEN JA LUOVUTTAMINEN

Työn kohde vastaanotetaan ja luovutetaan korjaamon aukioloaikana.  Aukioloajan ulkopuolella tapahtuvat luovutukset korjaamolle ja korjaamolta tehdään tapauskohtaisesti.
Korjaamo vastaa siitä, että työn kohdetta säilytetään huolellisesti. Korjaamo vastaa työn kohteen katoamisesta tai vahingoittamisesta, ellei se osoita toimineensa huolellisesti. 
Korjaamon säilytysvastuu lakkaa neljäntoista vuorokauden kuluessa siitä ajankohdasta lukien, kun korjaamo on ilmoittanut asiakkaalle työn valmistumisesta.
Jos korjaamo säilyttää korjattua laitetta tiloissaan edellä mainitun neljäntoista vuorokauden jälkeen, sillä on oikeus periä säilytysajalta korvausta ( 2,00€/päivä). Säilytysmaksut ovat nähtävissä myös korjaamon asiakastiloissa.

3. MAKSUEHDOT

Korjaamo voi kieltäytyä luovuttamasta työn kohdetta asiakkaalle, ellei korjauslaskua makseta luovutuksen yhteydessä. Korjaamo voi luovuttaa työn kohteen asiakkaalle vakuutta vastaan. Korjaamon oikeudesta myydä työn kohde on säädetty laissa elinkeinoharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine (688/88).