16.3.2017

Siivousongelma ratkaistu painepesurilla

Ne eivät ole pelkkiä apuvälineitä, sillä ne tekevät puolestamme raskaimmat työt. Luotettavilla ja tehokkailla painepesureillamme selätät hankalimmatkin pesuhaasteet aikaa säästäen, olipa kyseessä sitten iso teollisuushalli tai pihatyöt auton pesuineen. Meiltä löydät maan kattavimman valikoiman painepesureita moneen eri tarpeeseen. Jokainen meistä haluaa hoitaa koti- ja pihatyöt mahdollisimman vaivatta. Siihen meillä on ratkaisuja. Valikoimamme painepesurit eivät ole pelkästään tehokkaita, vaan ne ovat myös näppärästi liikuteltavia. Vahvat pyörät helpottavat painepesurin siirtämistä pesun aikana. Painepesurilla pestessä paine irrottaa lian tehokkaasti ja samalla vesi kuljettaa liat pois.

Monta hyvää syytä hankkia painepesuri

Säästät aikaa, voimia ja vettä.

Sillä voit käytännössä pestä lähes mitä vaan, paitsi ei ikkunoita, sisätiloja, ihmisiä ja eläimiä. Kun hankit painepesurin, teet hyvän teon ympäristölle ja lompakollesi. Säästät selvää rahaa ja samalla ympäristö kiittää. Meidän valikoiman painepesureita voi käyttää erilaisten vedenlähteiden kanssa. Ne voivat siis ottaa veden mistä tahansa lähteestä, kuten sadevesitynnyristä. Silloin säästyy arvokasta juomavettä. Mainittakoon, että pesuri ei ole riippuvainen päävesijohdoista, jolloin toiminnallisuus kasvaa ja käytettävyys on monipuolista.

Tavallinen käyttövesi kulkeutuu letkun läpi noin 4 barin paineen avulla. Painepesurissa vesi menee ohjatusti erityisen pumpun läpi, joka nostaa paineen jopa 180 barin paineeseen. Pesuteho on suurempi, kun paineistettu vesi kulkeutuu korkeapainesuuttimen läpi. 4 barin paineella vettä kuluu noin 3500 litraa tunnissa, kun taas 120 barin paineella sitä kuluu vain keskimäärin 300 – 600 litraa tunnissa.

Näin helppoa se on

Painepesuri kotitalouksessa tänä päivänä on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Eikä suotta. Painepesurimme ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita renkejä, kun kyseessä on pihalla tehtävät pesutyöt. Niin yksinkertaista se on: pesuri kiinni virtalähteeseen ja hana auki. Pesureihimme on mahdollista myös valita lisävarusteita, jolloin käyttömahdollisuudet monipuolistuvat entisestään. Pesurilla voit myös tehdä hiekkapuhalluksen ja avata tukkeutuneita putkistoja.

Painepesurin käyttöaiheita on lukematon määrä. Tässä muutama esimerkki:

 • Julkisivujen puhdistus
 • Henkilöautot
 • Polkupyörät
 • Pihalaatat
 • Terassi
 • Moottoripyörät
 • Työkalut
 • Kivetykset
 • Uima-altaat
 • Veneet

Välineillä on väliä. Kun löydät meidän kattavasta valikoimasta Sen Oikean pesurin, on pinttyneinkin lika mennyttä. Meidän tuotteillamme varmistat, että saat laadukkaimman mahdollisen pesutuloksen mukavasti ja tehokkaasti.

Kuumavesipesurin edut

Käytettävä pesupaine on matalampi kuuman veden ansiosta. Tällöin siivous sujuu tehokkaammin ja nopeammin. Pesuaineen tarvekin on vähäisempi. Kuumavesipesuri päihittää kylmävesipesurin, koska:

 • Saat laadukkaamman pesutuloksen
 • Pesuaineen käyttö on vähäisempää
 • Kuivumisaika on lyhyempi
 • Säästät aikaa
 • Se on hygieenisempää

On olemassa pesukohteita, joissa pesutehosta ei voi tinkiä. Tällaisia kohteita ovat muun muassa teollisuus, rakennukset ja maatalous. Näihin kohteisiin ihanteellinen valinta on valikoimassamme olevat tehokäyttöön soveltuvat kuumavesipesurit.

Meiltä löytyy myös erikoispesurit, jotka ovat omiaan pesukohteissa, joissa ei saa syntyä pakokaasuja. Kyseessä on sähkölämmitteinen kuumavesipesuri. Tyypillisiä käyttökohteita ovat korkeaa hygieniaa vaativa sairaalaympäristö, uimahallit ja laitoskeittiöt. Sähkölämmitteiset kuumavesipesurimme ovat erittäin taloudellisia tehokkaasti lämpöeristetyn lämmityskattilan ansiosta.

Erikoismallistomme pesurit ovat kompakteja tehopakkauksia, joita on helppo siirrellä kohteissa isojen ja vankkojen renkaidensa ansiosta. Ne ovat käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa ja ne ovat suunniteltu päivittäiseen käyttöön erityisen vaativissa pesukohteissa, kuten esimerkiksi telakat, rakennustyömaat ja julkisivujen puhdistukset graffitien poistoineen.

Vahvuutena tuotteissamme on vankka teräsrunko, joka suojaa kolhuilta. Sitä voi hyödyntää myös nostokoukkuna. Pesureistamme löytyy manuaalinen paineensäätö, jonka avulla voit tapauskohtaisesti säätää pesupainetta. Pesureissamme on myös pakkassuojausominaisuus, mikä estää pumpun jäätymisen pakkaskeleillä kuljetusten aikana. Kannattaa ottaa huomioon myös pesurin käyttöikä. Korkeapainepesureistamme löytyy optimoitu moottorin jäähdytys -systeemi, joka takaa pesurin pitkän käyttöiän. Tärinänvaimentimet tekevät pesureistamme ihanteellisia teollisuuskäyttöön.

Pesureistamme löytyy myös alan huippuversio, 3000 barin pesupaineen omaava tehoyksikkö, joka on elementissään kaikista vaativimmissa pesukohteissa, kuten esimerkiksi haastavat teollisuuspesut ja lämmönvaihtimien remontit.

Ekologisuus, käyttömukavuus ja luotettavuus ovat meidän pesureidemme valttikortit.

Sähkövirtaa ei ole saatavilla – mitä sitten?

Ei hätää, meiltä löytyy siihenkin ratkaisu. Valikoimastamme löytyy markkinoiden lippulaiva, polttomoottorikäyttöinen kuumavesipesuri. Se toimii kaikkialla, verkkovirrasta riippumatta. Polttomoottorikäyttöiset pesurimme soveltuvat erinomaisesti raskaaseen ja vaativaan käyttöön, kuten työkoneiden ja kaluston pesuun sellaisissa kohteissa, joissa sähkövirtaa ei ole mahdollista saada.

Korkeapainepesulla korkealaatuista puhdistusta

Valikoimamme modernit painepesurit tuovat asiakkaillemme säästöjä, sillä tuotteillamme pesutyöt hoituvat ripeästi ja mukavasti laadusta tinkimättä. Työkoneet ja kalustot saadaan pikaisesti pestyä, jolloin ne pääsevät nopeasti käyttöön tuottaen pääomaa omistajilleen.

Meidän korkealaatuisilla ja luotettavilla painepesureilla toteutat kätevästi tuotantotilojen, julkisivujen, työkoneiden ja kalusteiden pesun sekä vesipiikkausta ja pinnoitteiden poistot. Korkeapainepesu soveltuu myös bitumin poistoon.

Korkeapainepesureissa pesupaine on 500–3000 barin painealueella, joka takaa moitteettoman lopputuloksen. Kun kyseessä on esimerkiksi vesipiikkaus tai vesileikkaus metallille, soveltuu siihen 3000 barin painealue. Alle 2500 barin painealueella pestään tehokkaasti pinttyneet pinnat tai esimerkiksi voidaan poistaa maalipinta.
Korkeapainepesu on hyödyllinen siinäkin mielessä, koska se paljastaa pesupinnan vaurioituneet kohdat ja siten mahdollisen vesipiikkaustarpeen.

Hyötyjä

 • Vaurioalueet saadaan selvitettyä kätevästi
 • Puhdistuksesta syntyvän jätteen määrä on vähäinen
 • Siitä ei synny pölyä

Vesipiikkaus

Vesipiikkauksessa rikotaan betonia ja muita huokoisia materiaaleja. Menetelmä kuulostaa radikaalilta, mutta se on rakenteille hellävarainen eikä se vahingoita terveitä rakenteita. Siinä vaurioitunut betoni poistetaan kätevästi vaurioittamatta tervettä rakennetta >700 barin pesupaineella. Tällöin vesi pääsee tunkeutumaan betonin huokosiin, jolloin se rikkoutuu siististi. Menetelmän etuna on lopputulos, joka jättää jäljelle puhtaat teräkset ja jatkotyöskentelyn helpoksi tekevän vauriottoman pohjan, joka tekee jatkokäsittelystä vaivatonta.

Vesileikkaus

Valitse vesileikkaus, kun haluat välttyä tärinältä ja kipinöiltä. Tämä menetelmä takaa, että betoni ja teräs leikkautuvat siististi. Vesileikkauksessa syntyy tarkkaa jälkeä myös silloinkin, kun kohteena on erityisen vaativa materiaali. Menetelmässä materiaali ei kuumene, joten leikkauksen kohteen pinnat ja ennen leikkausta kohteeseen painetut kuvat säilyvät vahingoittumattomina.

Vesileikkauksessa haastavimmatkin muotoilut onnistuvat, olipa kyseessä sitten mikä materiaali tahansa, kuten teräs, alumiini, kivi tai lasi. Se soveltuu erinomaisesti myös huokoisille materiaaleille, kuten esimerkiksi puulle. Vain taivas on rajana leikkauksen mahdollisuuksille. Paloherkissä erityiskohdissa vesileikkausmenetelmä on hyvä valinta ja sen käyttö onkin suosittua hissien huolto- ja asennustöissä. Vesileikkauksella voidaan muotoilla myös arkkitehtuurisia yksityiskohteita ja muokata erilaisia mainostauluja.

Pinnoitteiden ja rappausten poistot

Korkeapainepesurilla voidaan hoitaa myös rappausten ja pinnoitteiden poistot. Vaihtoehtoina on hiekkapuhallus, vesihiekkapuhallus ja korkeapainepesu, jolla saadaan poistettua heikkokuntoinen rappaus

Julkisivujen pesut

Julkisivut likaantuvat ilmassa olevien hiukkasten takia, joita tyypillisesti esiintyy vilkkaasti liikennöidyillä alueilla. Säännöllisillä kuumavesipesurilla tehdyillä peruspesuilla ylläpidetään rakennuksen ulkonäkö edustavana ja samalla pidennetään pintarakenteiden elinkaarta. Siisti julkisivu ei pelkästään kohenna rakennuksen ulkonäköä, vaan samalla se myös lisää asumisviihtyvyyttä. Julkisivuihin pinttynyt lika saa kyytiä korkeapainepesurilla. Siihen vielä lisätään pinnalle soveltuva pesuaine, niin lopputulos on täydellisen puhdas.

Graffitien poistot

Joidenkin mielestä graffitit voivat olla esteettistä taidetta. Harva kuitenkaan hyppii riemusta, jos oman talon seinään on töherretty spraymaalilla. Ne saadaan onneksi poistettua kätevästi kuumavesipesurilla käyttäen pinnalle sopivaa painetta. Pesuaine valitaan pintamateriaali huomioiden.

Viemärilinjojen ja putkistojen avaus

Viemärin tukkeutuminen on tosi ikävä ongelma, josta voi seurata myös kiusallisia hajuhaittoja. Viemärin tulvimisesta voi seurata myös kosteusvaurioita, jonka korjaus voi tulla kalliiksi, koska vakuutus ei korvaa kaikkia tapauksia. Korkeapainepesulla, jossa käytetään kuumaa vettä, irtoaa kätevästi rasvat, öljyt ja muut vaikeasti irtoavat aineet ja putkistot avautuvat. Viemärilinjojen ja putkistojen avausta varten pesureihimme on tarjolla laadukas suutinjärjestelmä.

Anna veden tehdä työt. Ota meihin yhteyttä, niin ratkaistaan yhdessä siivoushaasteet.